Skip to content

Fastigheter

Bergaliden 11, Helsingborg

Fastighetsbolag: S:t Nicolai Fastighets AB
Uthyrningsbar yta: cirka 8 000 m²
Namn: Minerva 36

Beskrivning
Byggnationen uppfördes år 1895 som Högre allmänna Läroverket för Gossar och byggdes sedan till år 1950. År 1964 döptes läroverket om till Nicolaiskolan efter det kloster som tidigare låg på platsen. I över hundra år har S:t Nicolai inrymt skolverksamhet i form av läroverk och sedan gymnasium.
Med en makalös utsikt över Öresund och ett attraktivt läge i centrala Helsingborg utgör S:t Nicolai ett exklusivt kontorshus med högkvalitativa lokaler. Byggnaden har renoverats varsamt för att bevara dess ursprungliga karaktär och anrika detaljer. Idag inrymmer fastigheten en gedigen kontorsmiljö med toppmoderna ljusa lokaler i kombination med historiska detaljer.
Klicka på länken för vidare information om vad S:t Nicolai har att erbjuda:
Till hemsidan >> 

Bangårdsgatan 1, Landskrona

Fastighetsbolag: Skogsvirket Fastighets AB
Uthyrningsbar yta: cirka 5 000 m²
Namn: Virket 1

Beskrivning
Industrifastighet i Landkronas hamnområde inrymmandesblandade typer av lokaler. Dels finns flexibla lokaler av mindrestorlek med kombinerade kontors- och lagerytor. Vidare finnslokaler för lättare bearbetning, lager, kontor och ytor som ärlämpliga för utbildningsverksamhet.
En del av byggnaden har genomgått ombyggnation för attanpassas till grossistförsäljning för el- och vvs-komponenter.

Östra Kajgatan 1, Landskrona

Fastighetsbolag: Landsverk AB
Uthyrningsbar yta: cirka 24 000 m²
Namn: Stenen 10

Beskrivning
Industricentrum med unika lokaler belägna i Landkronas hamnområde som renoverats och anpassats för 2000-talets krav.Stora delar av lokalytorna uppfyller idag en mycket modernindustrimiljö.
Totala lokalytor om cirka 24 000 m² och en inhägnad markyta om cirka 90 000 m². Lokaler från 100 m² till och med 8 000 m²lämpade för såväl lätt som tung produktion samt logistikverksamhet.
Klicka på länken för vidare information om vad vi kan erbjuda er:
Till hemsidan >>

Johan Kocksgatan, Trelleborg

Fastighetsbolag: Fastighets AB Ebulator
Uthyrningsbar yta: cirka 6 000 m²
Namn: Hyveln 9

Beskrivning
Fastighet centralt belägen på Johan Kocksgatan med mindre än
10 minuters promenad till centrum. Byggnaden har nyligen genomgått en omsorgsfull renovering och inrymmer moderna lokaler av hög kvalitet.
Som hyresgäster finner vi bland andra friskolan Kunskapsskolan som disponerar en större yta. Vidare finner vi blandade verksamheter såsom gym, frisör, fotvårdsklinik med flera.